http://www.nedstatbasic.net/apply?ref=1&accountname=Lib+Aria Lib Aria: maandag, januari 15, 2007

maandag, januari 15, 2007

Naar het Internationaal Gerechtshof van Den Haag met die oproerkraaiers...

Daar gaan we weer!

Zeven verschillende regeringen telt dit kleine landje. Niet dat ze zichzelf bekwaam achten té regeren, wél omdat ze zich op die wijze weten te verzekeren van een duur zitje in een van die regeringen of in een van de daarbij horende Parlementen of assemblees.

Vlaanderen is een van de rijkste regio’s ter wereld, dus klagen hoeft men hier niet te doen. Vlaanderen heeft zich, sinds ze een gewestregering heeft, mogen ontwikkelen naar eigen vermogen en dat deden ze goed.

Wallonië, vooral de Waalse leiders, zijn steeds een doorn geweest in het oog van de fanatieke Flamingant. Niets gunt de fanatiekeling de andere burger.

Je kan het stilaan beginnen te vergelijken met het gedrag van het Vlaams Belang ten opzichte van Vreemdelingen. Het Vlaams Belang zijn extreem fanatieke Flaminganten die in ieder burger die anders denkt dan dat wat zij denken een staatsgevaar zien. Met nog wat lef, en mits wat minder tegenstand van de échte democraten of humane medeburgers, zou het Vlaams Belang er niet voor terugdeinzen om mensen te deporteren.

Deporteren, dat woord kennen we uit onze Vaderlandse geschiedenis. Joden en andere niet in het Germaanse übermensch-gedachtegoed passende mensen werden als te liquideren gerangschikt.

Niet enkel het Vlaams Belang draagt die ideologie met zich mee, ook de naoorlogse restanten van de Duitsgezinde Vlamingen, collaborateurs werden ze toen genoemd, die zich politiek verenigden in de Vlaams Nationalen, later de Volksunie (VU), zijn al even aangebrand.

Nu de VU zich, en dat niet zonder succes, heeft opgedeeld en zich aan het reproduceren is door te infiltreren in andere “democratische” partijen, we denken hier aan Spirit die zich nestelde bij de Vlaamse Socialisten, aan het NVA dat een sadomasochistische latrelatie heeft met de CD&V, dat vroeger CVP heette en toen al de wettelijke stort was voor alles wat naoorlogs zwart bekend stond, en de VLD die vroeger de PVV heette, maar die na het mixen met andere Vlaamse overlopers dus de VLD werd, is Vlaanderen één pot (zwart) nat geworden.

Vroeger in hun beste periode, haalde de VU, toen ze nog als partij bestonden en mekaar niet, figuurlijk wel te verstaan, politiek uit aan het moorden waren, ZEVEN zetels in de Kamer. Nooit waren ze groter dan dat.

Nu ze niet meer bestaan, en ze zichzelf hebben uitgehuwelijkt aan tal van andere ideologische organisaties, zie uitleg hierboven, beschikken ze plots over een tienvoud van toen aan MINISTERS in allerhande regeringen van dit landje.

Di Rupo, een uit Italië ingevoerde homofiel, zetelend als Premier in de Waalse regering én tegelijk opperhoofd zijnde van de Waalse Socialisten, heeft zowat tien a vijftien jaar geleden samen met de Groenen, … maar die wisten niet beter en zijn ook nu nog oerdom op politiek vlak, het is hen dus vergeven …, die blunder, het cordon sanitaire opgericht tegen één van de Vlaamse partijen. Het Vlaams Belang, toen nog Vlaams Blok, werd als NIET democratisch bestempeld.
De ongeveer 20% Vlamingen, die er uit politiek ongenoegen voor stemden, maar die helemaal niet weten waar ze juist voor gestemd hebben, worden dus buitenspel gezet.

20% Vlamingen zijn dus volgens Di Rupo niét Belg-gerechtigd. De andere 80% Vlamingen zijn in principe electoraal nog sterk genoeg om, toch aan Vlaamse zijde, na de verkiezingen, indien ze zichzelf bij de verkiezingen niet té hard aanvallen, in staat het land te leiden.
Want de grootste partij, kwestie tijdens de verkiezingen behaalde zetels, mag de Premier leveren.

De VLD van Verhofstadt heeft het steeds moeilijk gehad met de eisen van Di Rupo.

Di Rupo is behalve seksueel een buitenbeentje ook politiek nog een sadomasochist, hij komt klaar, krijgt er een orgasme van, als hij de Vlamingen op de stang kan jagen.

Nu weer is hij, en dat terwijl zijn PS een en al puinhoop is na menig wat schandalen en fraudegevallen, Vlaanderen onregeerbaar aan het maken door er “de opstand” van Vlamingen onder mekaar te promoten.

Hij weet dat Leterme, de kattenkop met erg Vlaamsgezinde ideeën en dus, in principe géén goed staatshoofd voor heel België, ambities heeft om Premier van dit land te worden.

Hij weet dat Verhofstadt, staatsman zijnde, een derde vol mandaat als Premier wil zetelen om zijn vernieuwend project, meer inspraak voor de burger, volledig af te maken.

Twee grote leiders dus, die hij, Di Rupo dus, tegen mekaar uitspeelt, om nadat ze mekaar verpletterd hebben, en dat zegt hij zelf, Premier te worden van dit land.

Wij Vlamingen, we zijn toch met zo’n 70% van de totale bevolking, zullen dan moeten luisteren naar de leider van de aller corruptste politieke formatie in Europa, namelijk “de (Waalse) Socialisten”.

Ik hoop dat alle leiders die, nu er weer verkiezingen naderen, en die ter gelegenheid van deze verkiezingen willen spelen met de burger en zijn cultureel engagement. Of die kandidaat leiders, die macht willen putten door met de gevoelens én de afkomst de burgers te kwikkelen, dat die leiders als opstandelingen onrustverstoorder worden aanschouwt. Dat ze, net als die andere oproerkraaiers voor het Internationaal Gerechtshof van Den Haag als crimineel worden veroordeeld om hun aansporingen tot volksopstand binnen een verdraagzaam volk. Een Volk dat al lang tevreden is met hoe de burgers zich onderling mogen gedragen en dus geen inmenging meer duld van eender welke, naar tijdelijke sensationele slogans zoekende, politieker meer lusten

Politici die de onderlinge vrede verstoren zijn criminelen, ze dienen tenminste psychologisch of psychiatrisch verzorgd te worden en als ze toerekeningsvatbaar zijn, dienen ze naar het grote voorbeeld van Sadam, tenminste als portret, gehangen te worden in de galerij der groten die we snel willen vergeten.