http://www.nedstatbasic.net/apply?ref=1&accountname=Lib+Aria Lib Aria: donderdag, augustus 04, 2005

donderdag, augustus 04, 2005

De oudjes van morgen zijn de jongeren van nu...

Vandaag lanceer ik een gloednieuw POLITIEK idee.

Adoptiegezinnen voor geëngageerde kinderen.

De jeugd van tegenwoordig, de toekomst van morgen dus, heeft wel degelijk een mening.
Veel volwassenen hebben tegenwoordig géén mening meer. Ofwel durven ze er geen hebben, ofwel kost het hen teveel moeite om er een te hebben, ofwel zijn ze te laf om een eigen mening te hebben.

Kinderen, jongeren, de jeugd heeft wél nog LEF.

Daarom dit….

Dit idee moet de verarming van de politieke mening tegengaan, deze wet moet de povere initiatieven, omdat er geen lef meer is, tegengaan.

Onze jeugd is soepel, handig, en heeft een mening, en met die mening moeten we iets doen.

Omdat zij die IETS te zeggen hebben, omdat zij die IETS te vertellen hebben, omdat zij die IETS te bieden hebben, niet genegeerd mogen worden, stel ik voor dat “de actieve kinderen” tijdelijk geadopteerd worden in meningloze gezinnen zodat de Belgen, de Vlamingen, ook de Hollanders, of om het wat ruimer te zeggen: het volk dus weer actief wordt en dus “de politiek” weer het volk gaat dienen in plaats van dat het volk de politiek dient.

Verkozenen van het volk moeten het maar eens aan den lijve ondervinden, zij, de verkozenen dus, moeten vanaf nu maar eens LUISTEREN naar zij waarvan ze een mandaat kregen.

Omdat “ze” niet meer luisteren, omdat ze doen alsof ze in hogere regionen leven dan de doorsnee mens, is het noodzakelijk om ze weer met beide voeten op de begane grond te zetten die politici.

Volksvertegenwoordigers, zijn vertegenwoordigers van het volk, is volk dat het volk representeert.

Ziezo, zij die bij zichzelf willen instaan voor een herbronning, dienen zich aan te melden bij de adoptiedienst waar jongeren mét een mening te huur zijn.

Er moet weer leven in de brouwerij komen, er moet dringend wat veranderen in onze maatschappij, de jongeren, zij waarvan de wereld van morgen is, zij zullen ons wel AANGEVEN met welke dingen wij oudjes ons moeten bezighouden willen we HUN toekomst niet omzeep helpen.

Lef moeten jullie weer krijgen….. durf gewaagde dingen te doen, anders sterft onze motivatie uit, en daar is NIEMAND mee gediend.