http://www.nedstatbasic.net/apply?ref=1&accountname=Lib+Aria Lib Aria: zondag, juni 26, 2005

zondag, juni 26, 2005

Ban het negativisme....

De maatschappij is aan het "verzuren" zegt men.

Al eens nagedacht waarom?

Wel, idealen, ja zelfs doorgedreven idealisme, ziet men in deze monotone-, uniforme-, eenheidsworst-, allen gelijk-, allen arm en dus allen genoodzaakt volgzaam zijnde-, socialistische-, geleidde economie-, geleidde maatschappelijke en gedongen samenleving, als normaal.

Niemand mag er nog bovenuit steken, niemand mag nog eigen initiatieven nemen, niemand mag nog een, zij het deftige, afwijking hebben, niemand mag nog ziek zijn, niemand mag doodeenvoudig en alleen maar dat dus nog gewoonweg simpele mens zijn.

Onze maatschappij verwacht van ons een verantwoordelijkheid die opgelegd wordt door "derden", door zij die ons leiden, ze dwingen ons te leven zoals ZIJ dat wensen. Maar, en dat is voornaam, niemand van die leiders beseft zich dat de gewone mens ook een "persoonlijkheid" is, al is hij/zij geen hoogwaardigheidsbekleder.

Onze maatschappij, en dat is zelfs in de media de laatste dagen uitdrukkelijk geuit en veelvuldig besproken, is een samenlevind die erg veel lijkt op een geleidde samenleving, een geleidde democratie...

Een geleidde democratie is volgens mij al even erg en verfoeilijk als een dictatuur.

Niet onze leiders zijn dictators, het zijn de "ondergrondse bewegingen" die achter onze leiders staan die ons leven letterelijk en figuurlijk LEIDEN.

De grootste boosdoeners zijn zij die dagelijks "hun macht" kunnen verwoorden in de media. Het is "de media" die ons land leidt. Zo breekt men er eentje af, en zo hebben ze er weer een nieuwe klaar, en dat enkel en alleen om hun schrijfvaardigheid, en in mindere maten hun ondergrondse macht, op ons los te laten.



De journalisten hebben er immers baat bij dat er "troubles" zijn, anders hebben ze geen sensationele artikels meer, anders hebben ze geen "hot-items" meer waar ze hun nieuwsgeving populair mee kunnen houden.

foto NNp

Ik was dan ook helemaal niet verwonderd dat journalisten in samenspraak en met bijbedoelingen de media en de politieker GEBRUIKEN, MISBRUIKEN, VERKRACHTEN om hun macht en kracht mee te bewijzen.

Gisteren had ik het genoegen om, zij het incognito, want men vond mij niet eens voornaam, ik kreeg niet eens aandacht van hen... wat mij dan weer de kans gaf "de tent" (de zaak) te overschouwen, om journalisten bezig te horen.

Jongens ... jongens (meiden ook hoor)... waar zijn we mee bezig.

Persvrijheid bestaat in principe wel in dit land, maar ze gebruiken die vrijheid om zelf "de machtigste god der goden" te zijn, en dan is de media, als u het mij vraagt, in géén geval nog onpartijdig, realistisch, en waarheidsgetrouw weergevend.

Alles draaien en verdraaien ze ... het is hun boterhammetje, en daar zorgen ze voor, al moeten ze er "de Paus der pausen" voor verkrachten, al moeten ze de Paus condoomloos neuken om daarna zijn kont in de media te kunnen beschrijven, er over te kunnen roddelen, er lees en kijkcijfers mee te winnen, en omzet mee te scheppen.



Volgens mij, en nu komt mijn conclusie, is niet de regering gebuisd, maar zijn alle journalisten die andere mensen MISBRUIKEN in HUN voordeel, klaar om verbannen te worden naar Guantanamo Bay, om er nooit meer van terug te komen. En als het van mij afhangt mogen ze zich, samen met de dienstplichtige soldaatjes en soldaatinnekes, ook nog erotisch laten fotograferen, en dat liefst in allerhande standjes, zodat WIJ, de burgers dus, ook eens met die BROL VERKOPER kunnen lachen en spotten zoals zij dat doen met onze ernst en met ons geloof in ideologische waarheden.