http://www.nedstatbasic.net/apply?ref=1&accountname=Lib+Aria Lib Aria: Das Nationaal-Socialismus bloeit weer in Oostende...

vrijdag, januari 26, 2007

Das Nationaal-Socialismus bloeit weer in Oostende...

In Oostende, of wat had u gedacht, (brand-)merkt men mensen met een andere mening dan de opgelegde, met een badge, waarmee ze door iedereen herkend worden als een "andere".


Rokers krijgen in Oostende een badge opgespeld, badge waarmee ze zichzelf, onder dwang van hun meerdere, leider, baas,... in een verwerpelijke maatschappelijke klasse indelen, want dát is de bedoeling van die badge.

Roken, daar wil men ons dictatoriaal van overtuigen, is schadelijk is voor onze gezondheid. Maar dat overtuigen hoeft niet meer,we weten het immers al lang. Toch kan ik voor antirookcampagnes, en dit omdat het stilaan evident is als ze menswaardig gevoerd worden, begrip opbrengen.

Ik vind dat we, met de wijsheid die we dagelijks MOGEN opdoen, nu zelf maar eens moeten beslissen om gezonder te gaan leven.

Gezonder leven, maar dan niet enkel door minder of niet meer te roken, maar ook op alle andere fronten.

Drinken, alcoholgebruik, te vet eten, voorverpakt eten, niet dagvers eten, alles kan onze gezondheid schaden. Dus, als roken slecht is, moet de wetgever even consequent de burger aanmanen ook aandacht te hebben voor andere ongezonde dingen die het volk in zich opneemt.

Vis eten werd en wordt vaak aangeraden, maar ook aan de kwaliteit van vis twijfel ik nu ik weet hoeveel afval er in zee gedumpt wordt. Over vlees behandeld met hormonen en vetgemest met allerhande preparaten hebben we al langer een uitgesproken mening, al verhinderd ons dat niet, bij de meesten onder ons toch, om dagelijks veel opgefokt vlees te consumeren.

Enfin, ik ga mijn AANVAL op die rokersbagde initiatiefnemende Nationaal-Socialistischgetinte Oostendse leider (in dit geval een dame) die, naar het voorbeeld van Adolf Hitler (dictatorachtig dus), de mensen die leven in HAAR gemeenschap, maar niet overtuigd zijn van het grote gelijk in HAAR mening, wil TEKENEN met een badge zoals Hitler dat deed met de Joden toen zij, getekend, met hun Jodenster door het leven moesten in die wandadige oorlogsperiode van hem (der Fuhrer).

Hitler was, als we dat nu realistisch mogen beoordelen toch, een oorlogscrimineel van het allergrootste kaliber en dit vooral omdat hij mensen wilde tekenen en er ook niet voor terugdeinsde ze te liquideren of ze UIT de maatschappij te verwijderen of ze toch uit deze maatschappij wilde bannen.

In Oostende is men goed op weg om de titel: goed geleerde én overgenomen oorlogslessen van een achterlijke gek te opwaarderen door ze weer IN te maken.

Mensen TEKENEN met symbolen die AANDUIDEN dat bepaalde mensen ánders zijn, dan de aan allen opgelegd leer en levensverplichtingen, maar waarvan er maar een deel volgzaam blijkt te zijn, en het niet volgzame deel door het wel volgzame deel herkend moet worden als ANDERS, is volgens mij ongrondwettelijk en verboden in een geciviliseerde staat als de onze.

Als ROKERS weldra met een Jodenster of met een ander algemeen door onze maatschappij gekend symbool moeten herkend worden, en als dit wettelijk is, wel dan eis ik ook een symbool voor de alcoholgebruikers, want dat zijn pas echt gevaarlijke lui.

Zat zijnde maken die mensen, bijvoorbeeld in het verkeer, of in een bui van woede en ongecontroleerd gedrag, meer slachtoffers dan de rokers bij zichzelf of passieve rokers aandoen. Dan moeten die zatlappen ook maar een BADGE dragen.

Zo vind ik DAN ook dat dokters die in het uitoefenen hun beroep, een abnormaal sterftecijfer (procentueel) binnen hun patiëntenkring bereiken, ook een badge moeten dragen, zodat wij met z'n allen weten of onze gezondheid, in hun handen, in goede handen is.

Politici die nutteloos zijn, en die zijn er vast wel, dienen dan eveneens een badge te dragen waaraan wij met z'n allen kunnen zien hoe nutteloos hij of zij wel is voor onze maatschappij.

We kunnen, mocht onze maatschappij dusdanig evolueren, uiteraard IEDEREEN TEKENEN voor het leven.

Als de TEKENS te zwaar beginnen wegen kunnen we dan, de executiebadge introduceren. Badge die recht geeft om te liquideren, net zoals euthanasie mag als er maar een wettelijk en erkend document, door anderen getekend, aan het kadaver hangt. Badge waarmee we aangeven dan, dat, indien we er in slagen "de parasiet" uit te schakelen en met zijn afgenomen badge in de hand, net zoals Indianen destijds met de scalp van hun tegenstander bengelend aan hun broeksriem, we ons als jager bij een premiejachtdienst kunnen aanmelden voor de beloning die "op de hoofd" van de nagejaagde stond, op te vorderen.

Ik weet het ... de voorgaande zin lijkt gruwelijk, maar hoe kan ik anders die badgen-affaire aanklagen zodat iedereen aanvoelt wat ik ermee bedoel.